Akụkọ

Ngwaahịa ụlọ ọrụ egwuregwu dị iche iche

pd_sl_02

Ihe na-akpali akpali na egwu egwu nke ogige ntụrụndụ!

Ịgba ọsọ egwuregwu na-abịa n'ụdị, nha na ụdị dị iche iche, mana ha niile na-ekerịta otu ihe jikọrọ - ha na-eme ka ọ bụrụ ihe ntụrụndụ na ntụrụndụ maka ndị na-agba ọsọ nke afọ ọ bụla.Site na egwuregwu carnival mara mma ruo na ndị na-agbagharị agbagharị ọgbara ọhụrụ, ndị a bụ ọmụmaatụ ole na ole nke ụdị ịnya ụgbọ mmiri ị nwere ike izute.

Ịgba ịnyịnya na-atọ ụtọ: Emebere ihe ndị a iji nye ọsọ ọsọ adrenaline maka ndị na-achọ obi ụtọ.Site na igwe na-agba ọsọ na-agba ọsọ ruo na ịnya igwe na-eme ka ị na-agbagharị agbagharị, ihe nkiri ndị a na-enye obi ụtọ dị ukwuu.

Ịnya ọgba aghara

Ụgbọ ịnyịnya ezinụlọ: E mere njem ndị a ka ezinụlọ na-enwekọ ọnụ.Site na carousels dị nro ruo na njem ụgbọ oloko mara mma, enwere ihe maka onye ọ bụla.

Ịnya ụgbọ mmiri: Ụgbọ ịnyịnya ndị a na-ejikọta obi ụtọ nke igwe na-agbagharị agbagharị na ihe ọchị nke ịmị mmiri.Site na ọkụ osisi dị mfe ruo n'akụkụ mmiri dị mgbagwoju anya, enwere ike ịhụ ihe nkiri ndị a na ogige mmiri na ogige ntụrụndụ n'otu aka ahụ.

ama mkpori ndụ

Ịgba ịnyịnya n'ọchịchịrị: Ihe nkiri ime ụlọ ndị a na-eme ndị na-agba ịnyịnya na njem site na gburugburu ebe isiokwu, na-enwekarị ọkụ ọkụ na mmetụta pụrụ iche.Site na ụlọ ndị mmadụ na-akpagbu ruo na ahụmahụ ihe nkiri na-akpali akpali, ịgba ọsọ gbara ọchịchịrị na-enye ụdị ntụrụndụ pụrụ iche.

Ịnya ụmụaka: Emebere ịnya ụgbọ ala ndị a maka ndị ọbịa kacha nta na ogige ntụrụndụ.Site na ụdị obere ịnya ụgbọ elu na-ewu ewu ruo na swings na carousels, ihe nkiri ndị a na-enye ahụmihe na-atọ ụtọ na nchekwa maka ụmụaka.

N'agbanyeghị afọ gị ma ọ bụ mmasị gị, enwere njem ntụrụndụ maka onye ọ bụla.Yabụ ma ọ bụrụ na ị na-amasị mmasị nke oke ọsọ ọsọ ma ọ bụ ịdị mfe nke egwuregwu carnival mara mma, a na-enwekarị ụzọ na-atọ ụtọ ma na-atọ ụtọ ịnụ ụtọ nleta gị na ogige ntụrụndụ.


Oge nzipu: Jul-28-2023